Ακολουθήστε μας στο Facebook

Δημοσιεύσεις από Ιούλιος 2017

Πως η Βαρηκοΐα συσχετίζεται με την Άνοια

-

Πρόσφατες μελέτες έδειξαν, ότι ενήλικες με έλλειμμα ακοής είναι πιθανότερο να αναπτύξουν τη νόσο Αλτσχάιμερ, σε σύγκριση με άτομα που έχουν φυσιολογική ακοή. Η πιθανότητα ανάπτυξης της νόσου αυξάνει με την επιδείνωση της ακοής.

Διαβάστε Πεισσότερα..

Θόρυβος και Ακοή

-

Έχετε ποτέ αισθανθεί μείωση της ακοής σας μετά από μια συναυλία ή από κάποιο κέντρο διασκέδασης; Έχετε έλλειμμα ακοής μετά από πολύχρονη εργασία σε θορυβώδες περιβάλλον;

Διαβάστε Πεισσότερα..

Εμβοές

-

Οι εμβοές αποτελούν ένα από τα πιο απαιτητικά ζητήματα στον τομέα της Ακοολογίας. Περιγράφονται ως οι ήχοι που μπορεί να ακούγονται στο ένα και στα δυο αυτιά ή οπουδήποτε στο κεφάλι, με διάρκεια τουλάχιστον πέντε λεπτών και άνω, ωστόσο στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για ήχους που διαρκούν πολύ περισσότερο και στην ουσία δε σταματούν ποτέ.

Διαβάστε Πεισσότερα..

Βαρηκοΐα και Σχολείο

-

Τα παιδιά που πάσχουν από έλλειμμά ακοής έχουν το δικαίωμα στη δωρεάν δημόσια εκπαίδευση κάτι που προϋποθέτει ότι η σχολική τάξη πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμη για το παιδί σας καθώς και το ότι θα έχει ίδιες ευκαιρίες να συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες του σχολείου του.

Διαβάστε Πεισσότερα..

Categories

  • Δεν υπάρχουν κατηγορίες για προβολή

Archives